November 2018

2 Posts Back Home
Showing all posts made in the month of November 2018.

Oh life…

‘’Oh life…is bigger and you’re not me’’* Asnjëherë nuk e kam ndjerë vetën të afërt me ty! Ke qenë shumë larg meje edhe atëherë kur unë pretendoja se të kasha afër. Cdo javë shkoja në vendin ku të lutesha por sërish zemra ime ndjente vetëm largësinë në vend të afërsisë.…

Brejtje Ekzistenciale

– Çfarë është njeriu? – Një qenie që jeton duke menduar për vdekjen. – Dashuria? – Frika se një ditë mund të vijë ndarja. – Çfarë është jeta? – Arti i të mësuarit për veten dhe mësimi i të tjerëve. – Lindja? – Interesi i personit të tretë, i tejçimit…

Navigate