July 2020

5 Posts Back Home
Showing all posts made in the month of July 2020.

Sam Cooke – Ndryshimi do të vijë

Sam Cooke – Ndryshimi do të vijë (1963) Jam lindur pranë lumitNë një tendë të vogëlDhe porsi lumi, që atëherëKam lëvizur. Ka kaluar shumëShumë kohë e gjatë, por e diNdryshimi do të vijëPo, do të vijë. Është bërë e vështirë jetesaAma frikësohem të vdesSe nuk e di ç’ka atjeQiellit përmes.…

Pink Floyd – Pikëllim (Sorrow)

PINK FLOYD – PIKËLLIM (SORROW) Aroma e ëmbël e një pikëllimi të madh shtrihet mbi tokëDuqe tymi ngriten dhe bashkohen në qiellin e rënduar:Një njeri shtrihet, ëndërron për fushat e gjelbërta dhe lumenjtëPor zgjohet në një mëngjes pa arsye për t’u zgjuarI përhumbur nga kujtimi i një parajse të zhdukurNë…

Navigate