Ditar/29 Tetor

29 Tetor

Të dëgjoj muzikë, të tymos cigare, të pi kafe, të jem vetëm: Kjo është Lumturia ime.

A nuk është e çuditshme që njeriu është i rrethuar me kaq shumë njerëz dhe përsëri ndjehet vetëm në këtë botë? Kjo ndjenjë e vetmisë më përmbush.

Ernesto Sabato vetminë e tij e quante “olimpike”. Une dua që vetmia ime perveçse “olimpike”, të jetë edhe “marathonomake”-të zgjasi pafundësisht.

4:25 pasmesnate

Comments are closed.

Navigate