Sonet nga Samuel Beckett

Kraharori im
Është kopshti yt;

Dhe,

Nga farat që ke mbjell
Në zemrën time
Do të rriten, me dhimbje,
Lule të bukura.

Përktheu: Agon Sinanaj

Comments are closed.

Navigate