Vetmi

VETMI nga Pink Martini
 
Ti erdhe tek unë sikurse poezia në këngë,
erdhe për të më njohur me një botë të re pasionesh.
Ti më dashurove e çliruar nga egoizmi dhe arsyeja
ndërsa unë, injoranti, pa njohur ende kuptimin e dashurisë, mbrojta zëmrën time.
 
Tashmë dielli ka perenduar dhe une ja nisa këngës për ty.
Vetmia ka pushtuar ekzistencën time. 
Të më falësh nëse frika më vodhi iluzionin
Ti erdhe, por une nuk dita të të dashuroj.
Kjo këngë është gjithçka ka mbetur!
 
Përktheu: Ardian Batusha
https://www.youtube.com/watch?v=qSZG3jScmf0

Comments are closed.

Navigate