Mall

Mall Në shkofsh larg tej-oqeanit gjej pemët simotra; kujto diçka nga unë. Në kalofsh detëra e male, shikoje qiellin në çast dhe kujto: poshtë tij ndodhem dhe unë. Mos harro diellin në muzg. Hënën në qiell të hapur me yjet dritëshumë. Kur mërzia të mbërthen Ec rrugëve të shkelura aq…